Hoe jij je leven tot nu toe hebt doorgegeven aan je kind past niet meer in deze tijd. Er wordt iets nieuws gevraagd.

Het oude afbreken en het nieuwe opbouwen

Dit hoort bij de ontwikkeling van ons als mens en zeker in de stap van kind naar puber.  Wanneer oude zekerheden angstvallig worden vastgehouden geeft dat meer een gevoel van gevangen zitten in een situatie en geen uitweg meer zien. Het vraagt om oude vastgeroeste denkbeelden en blokkades op een geheel nieuwe concrete manier te benaderen. Graag bied ik je nieuwe ervaringen, die passende nieuwe inzichten opleveren en meer rust en plezier brengen.

Wat ik door jarenlange levens- en coachervaring heb ontdekt is hoe je opvoedsystemen en patronen kunt omvormen naar een fundamenteel gezond opvoed- en ontwikkelingssysteem.

Wat ik doe en waarom mensen bij mij komen:

  • Jouw verhaal mogen vertellen in woorden én beelden
  • Eigen sessies voor puber en ouder(s)
  • Niemand oordeelt
  • We luisteren naar elkaar
  • Hoofd, hart, handelen en communicatie op 1 lijn brengen
  • Verwerken en vernieuwen in werkelijk contact en met luchtigheid
  • Wederzijdse steun bij een gemeenschappelijk doel

Ik bied de ruimte voor bovengenoemde en stel gerichte vragen. Door mijn afgestemd zijn neem ik je mee naar binnen en gaan we samen op ontdekking hoe de transformatie voor jou ingezet kan worden. Zo kom je bij je eigen wijsheid, leer je door uitdagende dingen heen te gaan en werkelijk te transformeren en helen. Tevens bouw je aan het vertrouwen op je eigen intuïtie en gevoel en versterkt de band met je puber.

We leren veel van en met elkaar en zien ook anderen door hun weerstand heengaan.

Ik verras je graag met de mogelijkheden die er uit de onmogelijkheden komen.

Ik help je graag jouw nieuwe inzicht werkelijk vorm te geven en bestendigen in de materie en je leven.

Ik kijk naar je uit.

Liefs Petra Turkenburg