Over Petra

Over Petra

Vreugdevolle ontwikkelingen bij het doorbreken van systemen

Hallo, mijn naam is Petra Turkenburg, enthousiast en relaxt met een open mind en hart.

Mijn familie en relaties zijn inspiratiebron en drijfveer voor het maken van mijn kunstwerken en te werken met mensen. Creëren en communiceren helpt me de eenvoud, rust, vreugde en vrijheid te vinden in de veelheid van complexe, kwetsbare en verweven werelden. Graag ondersteun ik anderen in dit proces.

Ik zorg voor een inspirerende veilige plek voor mezelf en anderen waar ware kleuren geuit en begrepen worden en de juiste balans en stevigheid vinden.

Het is mijn expertise doorleefde en theoretisch kennis van innerlijke processen over te dragen zodat je zelf ervaart hoe je weer een gevoel van houvast in een leven vol uitdagingen hebt.

Vanaf 2012 begeleid en ondersteun ik mezelf en anderen bij het doorbreken van systemen.

Ik ontmoet mensen, gezinnen en organisaties die de moed hebben kritisch naar zichzelf te kijken en zo hun hart, hoofd, handen en communicatie op 1 lijn brengen. Met creativiteit leren we ons open te stellen voor wat zich aandient en te vertrouwen op ons morele innerlijke kompas. Samen bouwen we met een lach en een traan aan een fundamentele verandering.

Ben jij eraan toe om samen met mij jouw innerlijk vuur en rust te ontdekken?

Aangesloten bij:

Bewust Bollenstreek

Een levendig netwerk voor professionals en organisaties die zich HART maken voor het bevorderen van bewustzijn in de Bollenstreek.

Wat ik breng stimuleert rust en echt contact, verruimt je intuïtie en innerlijke wijsheid