Cursus / workshop

Positieve energie

Cursus / workshop

Met behulp van creativiteit help ik je anders naar je situatie te kijken en begeleid ik het contact maken met wat je diep van binnen wilt. Spelenderwijs krijgen niet verwerkt verdriet, gedachtes en gevoelens een plek om in beweging te komen en te transformeren.

Creëren ondersteunt veranderingsprocessen op een eenvoudige en open manier. Tegelijkertijd biedt het vernieuwing en toekomstperspectief.

Je leert en ervaart hoe je zelf de pionier bent voor de gewenste verandering in jouw omgeving!

Wil jij samen met mij en anderen ontdekken hoe jij je scheppende vermogen bewust inzet voor jouw idealen?

Meld je dan aan voor één of meer van onderstaande activititeiten.

Kun je aangegeven datums niet maar wil je wel graag deelnemen? Stuur me dan vijblijvend een mail met jouw wens.

Positieve energie

Agenda Cursus / workshop

Schilderen met viltwol!

Omringt door een regenboog aan gekleurde wol ga je op avontuur met het mooiste en puurste in jezelf.

Voel je uitgenodigd subtiele fluisteringen te volgen. Plukje voor plukje laat je jouw verbeelding los in een bedje van geborgenheid. Iedere vezel valt op de juiste plek en laat zien dat het onderdeel is van een groter plaatje. Niets staat los van elkaar. 

Glinsterende waterdruppels en zeepbellen voeden het tapijt van wol en openen de wolvezels. Zachtjes wrijvend weven de plukjes langzaam samen tot 1 geheel. Zo wordt elk viltschilderij een gedragen plek om dromen te laten bloeien en delen.

Laat je ziel vertederen en je hart dansen. Samen brengen we dromen tot leven.

Doe je mee?

Zaterdag 25 of maandag 27 mei van 10 – 16 uur

Inclusief viltwol, thee, lekkers en verse soep.

Met elkaar eten we van de zelf meegebrachte potluck lunch.

 

Plaats: Asterstraat 49, Katwijk
Prijs: € 95,00

Ontdek jezelf met vilten cursus 10.00 - 13.00 uur

In contact met jouw vrouwelijke creatiekracht weer komen tot creëren zoals het bij jou past. Zoals je van nature bent. Het vuurtje in jezelf aanwakkeren. Samen met anderen omdat het zo fijn is dat je elkaar inspireert en versterkt.  Spelen met materialen die je misschien nog niet kent brengt nieuwe inzichten en plezier, steeds weer.

Je leert de oneindige mogelijkheden en verschillende lagen van dit natuurlijke materiaal en jezelf kennen.

5 x 3 uur op een ontspannen en speelse open manier ontdekken, verstevigen en verwonderen.

Heb je interesse? Laat het me weten.

 

Plaats: Asterstraat 49, Katwijk
Prijs: € 300,00

Kunst in Veere, Zeeland Hemelvaartsweekend 2024 10, 11 en 12 mei

 

 

Plaats: Veere, Zeeland

KOM TOT GROEI EN BLOEI!

Nieuwe wegen verkennen

Stap binnen in de betoverende wereld van de lente tijdens deze vision board workshop!

Ontdek jouw innerlijke kompas terwijl je met verschillende oefeningen in contact komt met je diepste verlangens en dromen. Laat je vrouwelijke energie en de natuurlijke stroom van het leven samenspelen terwijl je jouw persoonlijke vision board vormgeeft.  Krijg met deze transformerende methode beelden en woorden voor wat zich afgelopen winter krachtig in jouw binnenwereld heeft ontwikkelt en verder wil groeien en bloeien.

Ben je klaar om de lente te verwelkomen en jezelf te laten stralen in een nieuw licht? Doe dan mee aan deze vision board workshop en laat jezelf en je creativiteit tot bloei komen!

zaterdag 

 

 

Plaats: Asterstraat 49, Katwijk
Prijs: € 33,-

Ik heb een flinke weg afgelegd. Daarin ben ik door het breekpunt van mijn studie heen gekomen en heb ik uitgevonden waarom ik vastliep zowel in mijn relaties als in mijn studie. Om te kunnen transformeren moet je eerst naar jezelf kijken. Ik kon heel lang niet goed naar mezelf kijken, maar dat is gelukt.

Liefde vanuit afhankelijkheid, gemis of nodig hebben is pure liefde geworden. Daar is bij mij letterlijk en figuurlijk ruimte voor ontstaan.

Manja Smid

Ik wist wat ik wilde en ook hoe ik het wilde, maar er zat iets in mij dat mij belemmerde de volgende stap te nemen. De positieve en inspirerende begeleiding van Petra laat alles op z’n plek vallen. Ik heb de interne power en kom de juiste mensen tegen en maak beslissingen op het juiste moment.

Jaimie Kortekaas