De afgelopen weken ben ik met mijn atelier/praktijk verhuisd naar Katwijk a/d Rijn. Op deze nieuwe fijne locatie krijgt alles een eigen duidelijke plek. Er is meer speelruimte gekomen voor de ontwikkelingen en groei van mijn bedrijf.  

Jongeren van 12 -14 jaar

Met het starten op de nieuwe locatie geef ik meteen meer aandacht en ruimte aan jongeren van 12 – 14 jaar. 

Deze groep verdient een aparte status binnen mijn werkwijze.

Ik begeleid ze graag naar zelf stappen kunnen zetten die passend zijn bij hun gevoel en ambities. Voor mij staat het kind op 1. 

Wanneer praten alleen niet voldoende is, help ik ze te ontdekken wat ze niet met woorden kunnen zeggen. Bij mij kunnen ze een verhaal ook met beelden vertellen waardoor ze op het juiste spoor komen. Dit geeft meer vertrouwen in hun eigen gevoel en waarde. 

Komende tijd zal ik hier meer over delen op mijn website en socials.

Volwassenen en groepen blijven een vertrouwd onderdeel van mijn begeleiding.

Mijn nieuwe adres: Asterstraat 49, Katwijk (voorheen de Otto Baron basisschool)